שם בוטני: Theobroma cacao
ארץ מוצא: הודו
שיטת הפקה: מיצוי סולבנטי (Solvent Extracted)
חלק הצמח: זרעים
איכות: 100% טהור וטבעי
מספר אצווה: IAECF0781
חיי מדף: 3 שנים
תאריך ייצור: 03-יולי-2025
תאריך תפוגה: 04-יולי-2028
מאפיינים פיזיים וכימיים
צבע: נוזל חום
ריח: שוקולד מריר חזק, עם נגיעה של קפה
משקל סגולי @22°C: 0.915–0.932
מדד שבירה @22°C: 1.473–1.483
סיבוב אופטי (+10° עד +30°)
נקודת הבזק מעל 75°C
מספר CAS 8002-31-1
מסיסות:
מסיס באלכוהול, לא מסיס במים
רכיבים עיקריים (GC Analysis)
Caffeine – 3.62% (נוכחות טבעית בשמן קקאו איכותי)
בדיקות מיקרוביאליות ורעלנים
E.coli – לא נמצא
S. typhi – לא נמצא
S. aureus – לא נמצא
Aflatoxins B1,B2,G1,G2 – NIL ppb
_____________________________________________________________________________________________________________
שימושים מרכזיים
● בישום יוקרתי ונישה – ליצירת בשמים גורמנדיים עשירים, מתוקים וחושניים.
● אקורדים מעושנים ועמוקים – משתלב נהדר עם וטיבר, טונקה, פצ'ולי, קפה וסנדלווד.
● תערובות פרחוניות – מעניק עומק מתוק ליסמין, ורד, טיליה ומימוזה.
● מוצרי ספא וטיפוח – שמני גוף חורפיים, נרות מפנקים, קרמים טבעיים ועוד.
● בישום טבעי – מצוין כבסיס לבשמי בוטיק המבוססים על טבע חם ומתוק.
$52.20